6 woningen aan de Achterstraat in Strijen. De woningen zijn opgeleverd.

Strijen is de oudste gemeente van de Hoeksche Waard. De Hoeksche Waard is een eiland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het eiland wordt beschouwd als één van de Zuid-Hollandse Eilanden, maar ook als een waard. Midden in het centrum van Strijen worden er 6 woningen gebouwd. Deze woningen liggen centraal en zijn beter geïsoleerd dan de standaard woningen van deze tijd. Uw droom waarmaken? Wij nemen u mee in dit project.

Landelijk wonen in de randstad

Strijen is landelijk gelegen in de Hoeksche Waard nabij Dordrecht en Rotterdam. Dicht bij de Randstad, maar toch buiten de Randstad landelijk wonen. Dat maakt dit project mogelijk.

In de omgeving van Strijen is alles te vinden op loopafstand.

In Strijen en omgeving is een ruim aanbod van winkels. Zo hoeft u niet ver te reizen om een boodschap te doen.

De Hoekse Waard bestaat uit verschillende natuurgebieden. Op nog geen 2 minuten fietsen bevindt u zich in de natuur van de Hoeksche Waard. Uitwaaien op de fiets, wandelen in de polder of even genieten op een terrasje? Het kan allemaal op een kleine steenworp afstand van uw nieuwe huis.

Doordat Strijen centraal is gelegen bent u binnen een half uur in Rotterdam of Dordrecht. U laat de drukte achter u wanneer u naar huis gaat. Genieten van de rust.

De woningen

Wij bouwen woningen die verder kijken dan de standaard wensen van de kopers.  Vele mogelijkheden en opties behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Denkt u aan een uitbouw op de begane grond of het creëren van een dakterras? Een uitbouw boven op de eerste verdieping aan de zijkant, achterkant, of eventueel beiden? Alles is bespreekbaar. Daarnaast bouwen wij met het oog op de toekomst. Zo isoleren wij de woning beter dan dat vanuit de overheid zou moeten. Hier heeft u voordelen aan.

De woningen worden gebouwd met flexibele vloeren zodat dit u, als toekomstige bewoner, de gelegenheid biedt om de installatie in het plafond aan te passen. Wel zo makkelijk als de woonwensen veranderen door de jaren heen.  Kortom u treft de laatste technieken aan. Zo zal de woning worden uitgerust met een lucht-water warmtepomp en zal de ventilatie geschieden door middel van een balans-ventilatie systeem. Zonnepanelen ontbreken uiteraard ook niet. Alles is uitgerust om het woonklimaat zo optimaal en uw energielasten zo laag mogelijk te houden. Met deze woning bent u voorbereid op de toekomst.

Woonwensen

Met het bouwen van uw droomwoning stuit u op veel vragen. Met onze ervaring kunnen we u hierin adviseren. Of het nu gaat om een grotere badkamer, het aanpassen van een slaapkamer of het maken van een inloopkast? Wij doen er alles aan om uw droom uit te laten komen.

Verkoopprijzen

De woningen zijn reeds gerealiseerd, mocht u interesse hebben in YDD dan kunt u altijd een email sturen naar info@ydd.nl :

BOUWNUMMER WOONOPPERVLAKTE
M2 (CIRCA)
AANTAL (CIRCA)

M2 GROND

VERKOOPPRIJS VON*
1 127 M2 383M2 Verkocht
2 124 M2 242M2 Verkocht
3 124 M2 256M2 Verkocht
4 124 M2 269M2 Verkocht
5 124 M2 271M2 Verkocht
6 127 M2 355M2 Verkocht
*fouten en wijzigingen voorbehouden, tevens behouden wij ons het recht de verkoopprijzen aan te passen.
Bouwnummer 1 | Verkocht
Bouwnummer 2 | Verkocht
Bouwnummer 3 | Verkocht
Bouwnummer 4 | Verkocht
Bouwnummer 5 | Onder Optie. Stuur een email naar info@ydd.nl om op de wachtlijst te komen.
Bouwnummer 6 | Onder Optie. Stuur een email naar info@ydd.nl om op de wachtlijst te komen.

  of stuur een email aan: r.deroo@ydd.nl en dan nemen wij contact met u op.

  Heeft u interesse?

  Neem contact op met ons via het invulformulier

  Door middel van het formulier in te vullen nemen wij contact met u op.

  Wij denken graag met u mee om uw droomhuis te realiseren.

  Roland de Roo

  Co-Founder / Acquisitie & Ontwikkeling

  Telefoonnummer: ‭+31657512619‬
  E-mail: r.deroo@ydd.nl