Het ontwerpen en bouwen van een woning is een onvergetelijke ervaring.

Woning(en)

YDD zal u bijstaan vanaf het eerste moment dat u overweegt om één of meerdere woning(en) te bouwen. Onze kracht ligt in het ontzorgen en het toepassen van onze ervaring waarbij wij u willen verbazen met het resultaat, zodat u jarenlang kunt genieten van uw droomhuis.

Wij werken met vaste teams waarbij wij de kwaliteit kunnen waarborgen en waarbij wij durven te experimenteren als het gaat om unieke wensen. Binnen ons netwerk hebben wij verschillende architecten met diverse stijlen. Of u een klassieke stijl prefereert of een moderne, wij kunnen het voor u realiseren.

Bouwen & Ontwikkeling

Als vooruitstrevende bouwer zullen wij voor u een woning realiseren die vooruitloopt op de markt: Toekomstbestendig, zorgeloos wonen en voorzien van alle comfort. Voor het realiseren van uw wensen bent u bij YDD aan het juiste adres.

Design & Enginering

Binnen ons netwerk beschikken wij over verschillende architecten met elk hun eigen stijl. Ook bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat u al zelf door een architect uw woning uit heeft laten werken. Samen met u kunnen wij het design uitwerken naar een geoptimaliseerde bouw, hierbij bieden kunnen wij u op alle vlakken bijstaan. Of het nu gaat om interieur advies, tuinontwerp of installatieadvies.

Project Management

Het managen van een bouwproject vereist de nodige ervaring. Bij het afstemmen van alle partijen komt het aan op communicatie waar de verfijning het detail zit. Met YDD als projectmanager bent u verzekert van een gecoördineerde bouw waarbij het resultaat centraal staat en planningen worden geborgd. Met een vast aanspreekpunt tijdens de bouw kunt u vertrouwen op een bekend gezicht. Wij borgen de kwaliteit, de duurzaamheid en budgetten zodat u een zorgeloos bouwproces ervaart.

Onderhoud & Beheer

Ondanks dat een woning uitstekend gebouwd is zal er altijd onderhoud nodig zijn. Wij houden bij het ontwerpen van uw woning rekening met alle wensen en eisen, ook als het gaat om onderhoud. Wenst u gebruik te maken van onderhoudsarme materialen, ook dit stemmen wij met u af. YDD heeft de mogelijkheid uw woning te monitoren en beschikt over een breed netwerk van specialisten.

Met ons in contact komen? Wij delen graag onze kennis met u.

Young Dutch Development

Contact