Villa in omgeving van Utrecht.

In de omgeving van Utrecht realiseren wij deze prachtige villa. Een ontwerp van De Jong Architecten te Langbroek. De oorspronkelijke wens van de opdrachtgever was al dat er in hout skeletbouw gebouwd zou moeten worden. Deze gedachte sloot zodoende goed aan bij onze SIP (Structural Insulated Panel)  bouwtechniek.  Duurzaam, licht in gewicht en passend bij de tijd van vandaag. Onder het hoofdgebouw komt een kelder.

YDD als aannemer

Met het ontwerp vanuit de vergunningsfase hebben wij een engineering gestart om het 3d-model verder uit te werken. Hierbij komen gelijk eventuele knelpunten en esthetische vragen op tafel. Het resultaat wordt hierbij visueel en geeft in een vroeg stadium, voor start bouw, de opdrachtgever de mogelijkheid zijn wijzigingen kenbaar te maken.

Landelijk wonen in de omgeving van Utrecht.

In deze prachtige omgeving is aan ruimte geen gebrek. Het inschatten van de juiste afmetingen is door de architect in dit geval perfect gedaan. De juiste oriëntatie op de bestaande vijver maakt het des te fraaier. Links een fraaie afbeelding van het bijgebouw in aanbouw.

De woning

Wij bouwen een villa met de opdrachtgever.

Dat wij met de opdrachtgever bouwen betekent uiteraard niet in fysieke vorm, maar qua betrokkenheid.  De wensen komen op tafel en in elk stadium van de bouw denken wij mee. Het resultaat is hetgeen wat telt.

De woning wordt gebouwd met flexibele vloeren zodat dit de gelegenheid biedt om de installatie in het plafond aan te passen. Wel zo makkelijk als de woonwensen veranderen door de jaren heen.  Zo zal de woning worden uitgerust met een wko warmtepomp en zal de ventilatie geschieden door middel van een balans-ventilatie systeem.

Woonwensen

Met het bouwen van uw droomwoning stuit u op veel vragen. Met onze ervaring kunnen we u hierin adviseren. Hierbij wist de opdrachtgever dat eiken verwerkt moest worden voor de constructie. Hierbij is ook in het bijgebouw dan ook rekening gehouden.

Heeft u interesse?

Neem contact met mij op!

Stuur mij een e-mail en ik neem contact met u op.

Uiteraard ben ik ook telefonisch te bereiken op het onderstaande telefoonnummer.

Wij denken graag met u mee om uw droomhuis te realiseren.

Roland de Roo

Co-Founder / Acquisitie & Ontwikkeling

Telefoonnummer: ‭+31657512619‬
E-mail: r.deroo@ydd.nl